Ferie på Bornholm

Lørdag d. 23/7
Efter en dejlig uge på Fyn med vores skønne børnebørn, så var det tid til at sige farvel til Fyn og drage med Køge, hvor vi skulle med færgen søndag nat. Vi gjorde lige holdt hos mine forældre for at se til dem. Efter et par hyggelige timer der, gik turen mod Vallø Camping, som vi havde valgt som overnatningssted. Efter at have sat campingenvognen op, kørte vi ned på Køge Havn og fik en god gang stegt flæsk med persillesovs…

Søndag d. 24/7
Vi skulle være ude af campingpladsen kl. 12, så vi kørte ind til Køge og fandt en parkeringsplads hvor vi kunne sætte campingvognen, indtil vi skulle med færgen. Vi tog en tur på Bakken, for jeg ville godt ind og se det de har lavet med Korsbæk, det var nu hurtigt overstået og da det var meget varmt denne dag og der var mange mennesker, så blev det kun til et par timer på bakken. Vi kørte lidt rundt i københavn og så gik turen tilbage til Køge, tiden var godt nok lang, indtil vi skulle køre mod færgen.

Mandag d. 25/7
Velankommet til Rønne gik turen mod Nexø, men vi kunne først komme ind på pladsen efter 12, så vi fandt en parkeringsplads og så var det bare ind i campingvognen og sove et par timer.

En rigtig dejlig uge på Bornholm som bød på mange oplevelser.

Klik på billedet for flere billeder.